Skip to content
Menu

Wat is een Personal Trainer?

Een Personal Trainer heeft de kwaliteiten en kennis om bewegings- en voedingsplannen op te stellen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen. Hij helpt je om jouw doelen te behalen en kan gespecialiseerd zijn in een bepaalde tak van sport of in bepaalde technieken.

Een Personal Trainer stelt samen met jou een trainingsplan op, waarbij hij rekening houdt met jouw specifieke wensen. Vervolgens ga je onder begeleiding van hem dit plan uitvoeren en zorgt hij ervoor dat je het volhoudt en je doelen behaalt.

Voordelen van Personal Training

Een Personal Trainer helpt je met het veranderen van je levensstijl. Daarnaast begeleidt en motiveert een Personal Trainer je tijdens de personal trainingen. Met Personal Training ga je steeds gerichter en effectiever trainen, zodat jij snel resultaat ziet en eerder je doelstelling behaalt.

En wanneer jij je doel hebt behaald, dan kan onze Personal Trainer je helpen met het behouden en onderhouden van het behaalde resultaat.

Ik wil graag Personal Training bij B-Fitt!, wat gaan we doen?

Tijdens onze Personal Trainingen train je volgens de NASM Optimum Performance Training methode. Dit is een speciale trainingsmethode waardoor je niet alleen je doelstelling sneller behaalt, maar ook je lichaam weer terug in balans brengt. Dankzij deze trainingsmethode voel jij je fit en wordt het bewegen in het dagelijks leven makkelijker.

B-Fitt! in Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in het geven van Personal Trainingen. Onze Personal Trainers geven Personal Training in verschillende categorieën: Afslanken met B-Fitt! Burn Fat, Gezond(er) leven met B-Fitt! Healthy Pakket, Bodybuilding met het B-Fitt! Extreme Pakket of trainen voor een specifieke sport met B-Fitt! Athletic.

Om te achterhalen welke categorie van Personal Training op jou van toepassing is, starten we met een persoonlijke screening ‘Het assessment’.

Het assessment

Het assessment is een persoonlijke screening die bestaat uit een intake gesprek waar we jouw persoonlijke wensen, doelstellingen en motivatie bespreken. We doen verschillende testen en metingen, een lifestyle analyse en bekijken je lichaamshouding en spierdisbalans.

Na dit assessment stelt jouw Personal Trainer een persoonlijk trainingsplan op waarmee je al binnen een paar weken verschil ziet en voelt! Jouw B-Fitt! Personal Trainer begeleidt en motiveert je tijdens de trainingen en zorgt dat jij je doel(en) behaalt.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN
Back To Top