skip to Main Content
Menu

Even voorstellen

Mijn naam is Jan Willem Regtering. Ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters ( van 2 en 8 jaar ) in Alphen aan den Rijn. Ik ben sinds een paar jaar trainer bij B-fitt. Iets waar ik erg trots op ben. De eigenaar Tom Boon is een leerling van mij geweest en heeft dit eigenhandig opgezet. Ik ben erg blij dat ik hem mag en kan helpen met mijn expertise. Naast het training geven bij B-Fitt , ben ik gymleraar en leidinggevende op de dovenschool Kentalis in Zoetermeer. Ik doe dit werk erg graag. Als ik niet in de sportschool ben, doe ik graag andere sporten zoals, skiën, snowboarden, skeeleren en hockey. Als tegenhanger voor al deze actie schrijf en teken ik graag. Ik heb reeds een aantal boeken uitgebracht. Ik schrijf voornamelijk kinderboeken. Daarin speelt een tweeling de hoofdrol. Dit is niet zo gek want ik ben zelf een helft van een één-eiïge tweeling. Ik ben zelf slechthorend geboren en beheers de Nederlandse Gebarentaal. Ik ben er ook trots op dat wij bij B-Fitt deze doelgroep kunnen bedienen.

Opleidingen:
A.L.O. Groningen
I.B.S. Groningen
Hotelentertainer
Trainer /coach A hockey
Anwärter ski
Anwärter Snowboarden
Fitvak A Fitness instructor
Fitvak B
NASM certified Personal Trainer

Ervaring:

Ik werk reeds 19 jaar als gymleraar op verschillende opleidingen. Mijn eerste baan was bij de dovenschool in Zoetermeer waar ik nu weer werk. In de tussentijd heb ik lesgegeven op het MBO sport en Bewegen, waar ik Tom heb ontmoet. In mijn werk is het belangrijk om geduld te hebben. De leerlingen waaraan ik lesgeef hebben ieder een eigen hulpvraag. Naast het feit dat ze andere taal spreken hebben ze meerdere handicaps. Ik probeer het meeste uit mijn leerlingen en cliënten te halen door aan te sluiten bij de leef en beleefwereld van het individu. Bij mij mag iedereen zich zelf zijn.

De ervaring van mezelf om te leren omgaan met mijn beperking, kan ik anderen helpen en inspireren door te zetten en niet op te geven. Ik wil anderen laten zien dat je alles kunt bereiken als je maar wilt. En opgeven hoort daar niet bij.

Naast het lesgeven heb ik ook ervaring met het schrijven over sport. Ik heb stukken geschreven om leerlingen te motiveren te gaan sporten. Verder heb ik geholpen met het ontwikkelen van curricula. Ik vind dit erg leuk en wil mensen graag het waarom van de sport meegeven.

Sport is mijn leven en mijn leven is sport, dit is altijd al geweest en ik hoop dat dit ook altijd zo mag blijven. Het maakt mij wie ik ben. En daar ben ik blij mee.

Back To Top