skip to Main Content
Menu

Even voorstellen

Mijn naam is Tom Boon. Ik ben 26 jaar oud en eigenaar van en Personal Trainer bij B-Fitt! Personal Training & Grouptraining in Alphen aan den Rijn.

Naast dat ik Personal Trainingen geef, ben ik in mijn vrije tijd ook veel bezig met fitness. Ik heb inmiddels veel ervaring en kennis opgedaan en ben gemotiveerd. Dit geef ik graag door in mijn trainingen.

Opleidingen:

  • Fitvak A Fitness instructor
  • Sport- en Bewegingscoordinator Fitness Trainer-Coach Niv. 4
  • NASM certified Personal Trainer
  • Lifestyle en Weightmanagement coaching
  • Sportmasseur

Ervaring:

Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam als Personal Trainer/Fitnessinstructeur en heb ik een Personal training concept opgezet binnen een sportclub.

Ik heb ervaring met Personal Training geven aan klanten met verschillende doelstellingen: van gewichtsverlies tot het verbeteren van de lichaamshouding.

Naast mijn verschillende opleidingen van Sportmasseur tot NASM Personal Trainer, heb ik zelf veel ervaring op het gebied van afslanken en het opbouwen van spiermassa. Ondanks dat ik op hoog niveau aan Badminton deed, was ik een tiener met overgewicht. Ik wilde graag van mijn overgewicht af en kreeg interesse in fitness. Toen ik 15 jaar oud was begon ik te trainen onder begeleiding van een fitnessinstructeur en ik herinner me hoe ik opkeek tegen de instructeur. Hij legde aan mij uit welke fitnessoefeningen ik moest doen en hielp mij daadwerkelijk om van mijn overgewicht af te komen. Ik woog namelijk 85 kilo, was 1.71 meter lang en had maar liefst een vetpercentage van 25%. Dit was veel te zwaar voor een tiener. Een aantal jaar later, toen ik 21 jaar oud was, woog ik 92 kilo, was ik nog steeds 1.71 meter lang, maar had ik een gezond vetpercentage van 9%.

Dit resultaat heb ik behaald door het veranderen van mijn leefstijl: het leren van bewust eten en trainen!

Back To Top