Skip to content
Menu
Bepaal je doel en meld je aan

Afslanken

B-Fitt! Burn-Fatt!

Heb je overtollige kilo’s en wil je een maatje minder?

Dan kom je in aanmerking voor het Trainen met een B-Fitt! Personal Trainer in de categorie ‘Afslanken’. De meeste mensen hebben als doelstelling afvallen. Bij B-Fitt! doen we niet aan afvallen, maar spreken we van afslanken. Bij afslanken gaat het namelijk om het verliezen van vetmassa en niet perse het verliezen van lichaamsgewicht.

Wil jij kijken hoeveel kilo’s aan vet je kan verbranden? Ga de uitdaging aan en kom trainen met een B-Fitt! Personal Trainer!

Fitness gezondheid

B-Fitt! Healthy Pakket

Zit je niet lekker in je vel, ben je snel vermoeid of heb je blessures die verholpen moeten worden?

Dan is Trainen met een B-Fitt Personal Trainer in de categorie ‘Fitness gezondheid’ wat voor jou! Tijdens deze trainingen werken we voornamelijk aan het fitter worden van het totale lichaam, het verhelen van blessures, het verbeteren van je houding, het verhogen van je kracht en het verbeteren van je conditie.

Je merkt meteen dat het dagelijkse leven een stuk makkelijker wordt!

Bodybuilding

B-Fitt! Extreme Pakket

Heb jij altijd al meer spiermassa dan de gemiddelde man of vrouw willen hebben? Klinken de termen ‘Bigger is Better’ en ‘No Pain, No Gain’ jou als muziek in de oren?

Dan is het Trainen met een B-Fitt! Personal Trainer in de categorie ‘Bodybuilding’ jou op het lijf geschreven.

Binnen deze categorie helpt onze B-Fitt! Trainer jou met het opbouwen van meer spiermassa tot en met het voorbereiden voor een echte Bodybuilding wedstrijd (indien dit mogelijk is, na goedkeuring van de B-Fitt! Personal Trainer).

Sportspecifiek trainen

Ben je topsporter en wil je jouw vaardigheden versterken voor nog betere sportprestaties?

Dan kom je in aanmerking voor het Trainen met een B-Fitt! Personal Trainer in de categorie ‘Sportspecifiek trainen’.

Bij deze training analyseert onze B-Fitt! Personal Trainer jouw zwakke punten tijdens specifieke sportbewegingen. Vervolgens gaan jullie samen deze zwakke punten gericht aanpakken door middel van kracht-, balans- of explosieve trainingen.

Back To Top